Het benefiet buffet op 12 oktober was een daverend succes! Super gezellige avond met heerlijk eten en hele mooie prijzen. 

Dankzij de deelnemers, giften en onderstaande sponsoren is het een geweldig succes geworden en heeft deze avond voor onze stichting maar liefst bijna 1800 euro opgebracht!

Onze dank gaat uiteraard vooral ook uit naar de grandioze medewerking van praktijkschool FOCUS en dan met name de horecadocent voor het maken en serveren van een fantastisch buffet, waar ook een paar leerlingen een mooie bijdrage aan hebben geleverd en de beide conciërges, die ook de hele avond aanwezig zijn geweest om van deze avond een geweldig succes te maken voor ons allemaal.

Wij zijn dan ook ontzettend blij met dit mooie resultaat en kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar we hiervoor zijn. Ook onze dank aan alle mensen die spontaan gedoneerd hebben. Want dankzij jullie bijdrage kunnen we kinderen zoals Myla geven waar wij als stichting voor staan.

Therapieën zoals paardrijden 1 keer in de week en dolfijntherapie in Curaçao, is ons doel in september 2024.

https://www.facebook.com/reel/337181178816807/?s=single_unit&cft[0]=AZW0Y3oSft4CdIrp-J3_uATXSMYaecuSDTnIbzW2qwcMWN6QLd4PJfpuOrfO7OOYZkCHOAGgZO4ZyGTg8oiUNg07FZQ9BV4EGteTNOqWggkcIER2TL0EDJDH27JEUie7jIn0Fm59X3e63h62tPefMY_eJF-iq4x4smUzrn1hcCunYELYLb_N2JF2QSaK7uD3aCU&tn=H-R