Afgelopen donderdag 11 oktober heeft het benefietbuffet met daarbij het spel Rad van Fortuin in  een gezellige avond het mooie bedrag van maar liefst netto: € 1080,60 opgebracht. Dankzij de inzet en geldelijke bijdrage van alle deelnemers en de mooie prijzen van diverse ondernemers en particulieren. Onze speciale dank gaat daarbij vooral ook uit naar de docent Horeca en zijn leerlingen van  Praktijkschool FOCUS.

Een fantastisch resultaat voor onze Stichting, waardoor wij ook goed verder kunnen gaan met het helpen verbeteren en ontwikkelen van de communicatie met Myla en andere kinderen met een vergelijkbare verstandelijke handicap. Zo kunnen wij o.a. het paardrijden bekostigen en de tovertafel, die wij samen met Stichting Vrienden van de Vijfhoek hebben aangeschaft voor De Vijfhoek in Heiloo. Met name die laatste aanschaf is voor veel kinderen van de Vijfhoek, waaronder Myla, een waardevol instrument om te gebruiken in hun ontwikkeling.

Wij hopen in de toekomst nog meer te kunnen betekenen voor Myla en andere kinderen en zullen jullie, via facebook en de website, regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkeling van Myla en de activiteiten, die wij vanuit onze stichting organiseren.

bijlage