Beste donateurs; lieve Vrienden met Myla,

Zo vlak voor de zomervakantie willen we jullie weer op de hoogte brengen van het laatste nieuws omtrent Myla en de activiteiten van onze stichting. In juni heeft de workshop EHBO aan baby’s en kinderen door  Nick Kouw van NK Trainingen en Diensten € 760,– opgebracht. Alle deelnemers waren zeer positief over deze leerzame workshop. Onze speciale dank gaat uit naar Nick en brandweer HHW, die de ruimte beschikbaar heeft gesteld voor de workshop. Wij danken verder alle deelnemers aan deze workshop voor hun deelname en donaties.

In juni werden wij benaderd door Steff van der Meer van AS Family Fitness in Heerhugowaard. Hij organiseerde op zondag 8 juli een groot Jeugdkickboksgala FIGHT 4 FUN voor de leden van KYO THAI. De opbrengst zou naar het goede doel gaan en hadden daarvoor onze stichting uitgekozen. Het gala was een groot succes, waarbij voor die kinderen alles als een professioneel gala werd nagebootst: posters, entreebewijzen, security, een fotoshoot en een echte “staredown” voor het “gevecht”. Dit werd in een opblaasring met opblaashandschoenen gedaan. Het plezier stond hierbij voorop. Na afloop bleek dat de totale opbrengst maar liefst € 753,60 bedroeg!

Steff, deelnemers, belangstellenden en alle medewerkers van AS Family Fitness, ontzettend bedankt voor jullie inzet en donaties!

Wij willen verder ook alle donateurs bedanken voor hun steun het afgelopen half jaar, waardoor wij nu ook andere kinderen kunnen helpen met onze stichting, zodat……wij nu gezamenlijk met stichting Vrienden van de Vijfhoek een belevenistafel (zie: www.belevenistafel.nl ) hebben aangeschaft! De resultaten, die met zo’n tafel kunnen worden bereikt op het gebied van communicatie zijn zeer positief te noemen. Binnenkort wordt de belevingstafel officieel overgedragen aan ODC de Vijfhoek in Heiloo. Wij houden jullie op de hoogte!

Tot slot willen wij jullie nog vertellen, dat in navolging van het grote succes van het benefietdiner bij het Horizon College in mei vorig jaar nu een benefietbuffet op donderdagavond 11 oktober a.s. wordt georganiseerd in samenwerking met FOCUS School voor praktijkonderwijs, waarbij met een Rad van Fortuin ook nog vele prijzen kunnen worden gewonnen en enkele hoofdprijzen, waaronder een rondvlucht boven Noord Holland!

Eind augustus volgt meer informatie over dit evenement met de mogelijkheid om u hiervoor in te schrijven.

Voor nu wensen wij jullie allemaal een plezierige vakantie met veel mooi weer!

Bestuur van Vrienden met Myla