IMG_2737

Steun onze Stichting door naar ons Benefietdiner te komen!

Na het grote succes van de bingoavond van de Brandweer Heerhugowaard, waarbij het eerste geldbedrag is opgehaald voor de Stichting, hebben we de smaak te pakken. Nu organiseert ons eigen bestuur, in samenwerking met het Horizon College een groot BENEFIETDINER!

Dit benefiet diner betreft een 5 gangendiner. U wordt deze avond in de watten gelegd door de koks, leerling-koks en leerling-gastheer/gastvrouw. Er is plaats voor maximaal 75 personen, dus wees er snel bij, want vol is vol! Dit benefietdiner vindt plaats op donderdag 15 juni voor slechts € 20,–. pp (excl. dranken) Aanvang  is om 17.00 uur                              Plaats: Restaurant Horizon College Heerhugowaard.

Aanmelden via info@vriendenmetmyla.com en vermeld met hoeveel personen u van dit exclusieve aanbod gebruik wilt maken.

U ontvangt dan een bevestiging en houden we u op de hoogte over het evenement.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van de Stichting Vrienden met Myla.